Részletesen az árakról és szolgáltatásokról


A következő árlista csak irányadó, egyedi kéréseknél biztosan meg tudunk beszélni egy megoldást, ami mindenkinek belefér, nyugodtan érdeklődjetek üzenetben! Az alábbi árak 2022. január 1-től érvényesek és Budapest területén belüli fotózásokra vonatkoznak. Budapesten kívüli helyszín esetén mindenképp kérjetek egyedi ajánlatot, előfordulhat utazási költség a távolság függvényében.

Bár itt csak a 2 és 12 órás csomagom látható, természetesen van lehetőség mondjuk pl. 3 vagy 6 órás jelenlétre is, ha egy esemény megkívánja vagy így szeretnétek. A fotózás jellegétől és az időtartamtól függően egyedi árat adok, érdeklődjetek üzenetben!

Igyekszem az összes igazán jól sikerült képet utómunkázni és átadni, ezért írtam minimum darabszámokat. Nyers képeket viszont nem áll módomban átadni.

Az átadott képek mind utómunkázva kerülnek hozzátok, ez vágást, a színek és fények korrigálását jelenti, teljes retusálást a stílus jellege miatt nem tartalmaznak a csomagok. Ritkán jön ilyen kérés, de ha szeretnétek egyes képeken teljes bőrretust, ennek ára 3500Ft/kép.

Ha bármi egyéb kérdésetek felmerül vagy egyedi kérésetek van, keressetek bátran, elég rugalmas vagyok!

Csomagok

Standard

- 1,5-2 órás fotózás
- min. 50 db digitálisan átadott kép

58.000Ft

Standard Plus

- 2 órás fotózás
- min. 70 db online átadott kép
- egy 20x20-as fotókönyv az általatok válogatott képekből
- VAGY egy vászonkép egy választott képből

71.000

Egy nap

- egy teljes nap fotózása, a reggelitől az altatásig, akár több helyszínen
- 12 óra rendelkezésre állás
- min. 100 db online átadott kép
- egy ajándék 20x20 cm-es album az általatok választott képekből

130.000Ft

Esküvők és egyedi kérések

Bármilyen eseményre meghívható vagyok, szívesen fotózok esküvőt, rendezvényt is, illetve cégeknek is egyedi árajánlatot adok

Az árról érdeklődj üzenetben